Hugh's Kitchen

Takeaway Reserveren

Vul onderstaand formulier in om uw gerechten te reserveren. U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van ons.

Vul hieronder je gegevens in

Uw gegevens

Uw bestelling

Houd rekening met 1 dag bereidingstijd.
Fajita geserveerd met pulled chicken. Mexicaans roerbakgerecht in een hete wok gebakken met ui, paprika en jalapenos pepers. Geserveerd met rijst en bijgerechten als, smoky hempsauce, guacamole, salsa roja, kaas, pulled chicken en Guacamole Tortilla.
Fajita geserveerd met Chorizo. Mexicaans roerbakgerecht in een hete wok gebakken met ui,, paprika en jalapenos pepers. Geserveerd met rijst, smoky hempsauce, guacamole, salsa roja, kaas, Chorizo en Guacamole Tortilla.
Fajita geserveerd met Albondiga’s. Mexicaans roerbakgerecht in een hete wok gebakken met ui, paprika en jalapenos pepers. Geserveerd met rijst, smoky hempsauce, guacamole, salsa roja, kaas, Albondigas en Guacamole Tortilla.
Wrap gevuld met Fajita Pollo. Mexicaans roerbakgerecht in een hete wok gebakken met ui,, paprika en jalapenos pepers. Wrap gevuld met Fajita Pollo en met de volgende bijgerechten: smoky hempsauce, guacamole, salsa roja, kaas.
Onze Chili wordt gemaakt met een mengsel van 6 soorten bonen en heeft daardoor een heerlijke romige smaak met een bite. Verder zit er vooral veel tomaat en rundergehakt verwerkt in de chili, De chili wordt geserveerd met Mexicaanse Tomatenrijst. Bijgerechten als: guacamole, kaas, smoky hemp sauce worden bijgeleverd.
De Poke Bowl is een zeer kleurrijke bowl met o.a. Mexicaanse Rijst, Tomaatjes, Mango, Komkommer, Augurken, Bonenmix of Pulled Chicken, Smoky Hemp Sauce en Jalapeno
De Mexicaanse kapsolon heeft een basis van Mexicaanse rijst. En wordt verder voorzien van Pulled Chicken, Smokey BBQ Sauce, Cheese Sauce. En wordt geleverd met een passende selectie van onze bijgerechten
Gebakken en met kip, rijst, bonen, guacomole, pico de gallo, red sauce en jalapeno gevulde guacomole tortilla en wordt geleverd met een passende selectie van onze bijgerechten
Met saus en kaas overgoten gebakken Burrito en wordt geleverd met een passende selectie van onze bijgerechten
De Ensalade Festival is een zeer kleurrijke salade met o.a. Tomaatjes, Mango, Komkommer, Augurken, Bonenmix of Pulled Chicken, Smoky Hemp Sauce en Jalapeno
Tapas van Hugh, met o.a mais, albondiga's, chorizo, ensalada, quesedilla en een drankje
Wilt u extra bijgerechten bestellen? Vermeld dit dan in het opmerkingenveld. Hou tevens rekening mee met bereidstijd, reserveer svp voor 1 of 2 dagen later.
Honger?Bestel nu online

Bestel nu online de gerechten van je keuze en laat het thuisbezorgen.

Chat met ons